TEODORA JEFTIĆ - Design studio

Kreativnim i umetničkim pristupom svaki projekat unutrašnje arhitekture, industrijskog dizajna i dizajna nameštaja ima svoju jedinstvenu priču. 

Arhitektura enterijera

U oblasti arhitekture enterijera najviše se fokusira na ‘projektovanje’ odnosa izmedju prostora i ljudi. Svojim idejama nastoji da zadovolji ljude koji žive u tim prostorima. Kroz projekte unutrašnje arhitekture se vidi proces transformacije prostora, od samog početka stvaranja do završnog izgleda. Ovaj proces je praćen komunikacijom ideja, počevši od skica, do modela, crteža i završnih radova. Bitni faktori arhitekture enterijera za nju su biti inventivan i težiti ka novim kreativnim načinima za rešavanje problema.

Industrijski dizajn i dizajn nameštaja

Suštinu njenog rada za projekte u oblasti industrijskog dizajna i dizajna nameštaja, karakterišu minimalizam i funkcionalna rešenja. Njen pristup prati jednostavnost i minimalizam kombinovan sa fizičkom interakcijom. Odnos izmedju čoveka, odnosno korisnika i proizvoda ili nekog komada nameštaja u određenom okruženju, je ono što čini sastavni deo njenog kreativnog razmišljanja. Kada su upitanju industrijski dizajn i dizajn nameštaja, ona dizajnira analizirajući potrebe korisnika i koristi za inspiraciju umetnost, modu fotografiju... 

Usredsređujući se na kvalitet, istančanog dizajna, ona traži put kako da naš život učini interesantnijim.

SPACE MODERN D.O.O

JUŽNI BULEVAR 88

11000 BEOGRAD

TEL:  +381114504868

EMAIL: INFO@SPACEMODERN.RS

  • SPACE MODERN FACEBOOK
  • Instagram

KONTAKTIRAJTE NAS:

@2019. SPACE MODERN